2014-12-21

Vörtbröd klart

vörtbröd
Foto: ©nini.tjader.2014
Härom dagen bakade ja vörtbröd för andra gången i mitt liv.
Följde receptet som stod på baksidan av Santa Marias Vörtbrödsmix. Inklusive en flaska lättöl.
Degen blev lite kompakt och svårjobbad och därför ser bröden så här märkliga ut. Men de smakar OK och är mindre kompakta än förra året.

Nu ska jag göra griljering till skinkan. Ernst Kirchsteigers griljering ska jag prova, med rosmarin i. Hade tänkt göra det härom dagen men den förkylning som slog till i fredags sänkte mig totalt så inget blev gjort. Ingen ork helt enkelt. Fortfarande inte bra, men det känns något bättre. Ont i halsen, skrällhosta och ont lite varstans. Men ingen snuva. Två dagar helt sänkt på soffan räcker.

 #blogg24
#blogg24 – 21/24

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar