2014-05-12

Det händer mycket utanför just nu

fasadmålning
2014-05-12
Nu är fasadmålarna på min sida av huset. Jag passade på att fotografera när de åkte iväg på lunch.

Just nu ser det ut så här precis utanför min dörr till uteplatsen. Man får ta ett långt kliv för att inte få falu rödfärg under fötterna.

fasadmålning
fasadmålning

Och så här ser det ut om man tittar ut genom mina två köksfönster.

fasadmålning
fasadmålning
fasadmålning

Småfåglarna är lite stressade för att det är gubbar överallt. Men de passar på att äta när gubbarna är borta en stund. Alla småfåglarna har ju ungar och alla är hungriga. Ska fylla på jordnötsautomaterna när gubbarna gått hem för dagen.

Det är definitivt stressande att ha ställningarna och gubbarna överallt i rabatterna. Det är bara att hoppas på att de inte trampar ner precis allt… Tre buskar under stora ställningen har jag satt tillbaka fiberduken över när de var på lunch. Borde ha gjort det igår kväll men det ösregnade då, och i morse var jag på gymet. De buskar vi är rädda om, och våra rabarber i odlingslådan på den sidan, syns i alla fall bättre när de är insvepta i vit fiberduk. Stora ställningen har flyttats längre in i hörnet efter att jag tog en bild på läget då vid lunchdags. Väggen de jobbar med nu ska målas två gånger så än är det en del kvar innan vi kan sluta oroa oss för växtligheten.

Men det ÄR stressande att ha dem i rabatterna…

fasadmålning

blogg100

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar