2014-06-08

Nu går vi ut i sommaren

sommar, somamrväg
Foto:©nini.tjader.2014
Nu är Blogg 100 utmaningen slut. Hundra (100) inlägg i hundra dagar i sträck. Nu går vi ut i sommaren och gör något annat… eller?

Det har varit en nyttig övning att skriva något varje dag. Ibland blev det mer bilder än ord – vilket inte är så konstigt eftersom bilder är ett av mina naturliga uttrycksmedel förutom text. Jag har skrivit både här och på min engelska blogg också i hundra dagar i sträck. Varje dag någonting. Så 200 inlägg handlar det om.

Det är inte första gången jag bloggat/skrivit alla dagar i rad. För en massa år sedan försåg jag webben hos min dåvarande arbetsgivare med nyheter om Macintosh varje dag. Det gick det också. Det var före bloggarnas tid så där handlade det om nyhetsinslag på en företagswebb.

Just min svenska blogg har i och med den här utmaningen fått innehåll och liv. Tidigare levde den lite i skymundan. Förhoppningsvis har nya läsare hittat hit under den här tiden och fortsätter besöka och läsa. Jag tänker inte sluta blogga, jag fortsätter. Troligen mer än innan Blogg 100 utmaningen, men förmodligen inte varje dag. Detsamma gäller min engelskspråkiga blogg.

Just nu har den här bloggen, med det här inlägget, 229 inlägg. Räkna själva hur många som tillkommit sen Blogg 100 startade…

Mitt mest populära inlägg heter "Sticka tumvantar". Till och med nu, sommartid, besöker folk det inlägget. Det har funnits där sedan 2012-02-19. Totalt har det i nuläget visats 1639 gånger… Tänkt att en enkel stickbeskrivning kan vara så intressant? Näst mest besök, med 655, har "Marmelad av mirabeller". Det har legat ute sedan 2011-08-12.

Så här ser mitt topp-tio ut:

Gör en sökning i bloggen för att komma till något av de här inläggen.

Precis som maskrosorna nu blommat ut är utmaningen Blogg 100 nu slut. Men den här bloggen lever vidare, precis som vanligt sen 2011-07-17. Fortsätt gärna läsa den.

Ha en skön sommar! En del av oss ses på Blogg 100 eventet i Stockholm på tisdag.

maskrosor
Foto:©nini.tjader.2014
blogg100

2 kommentarer:

  1. Tack för ditt engagemang och dina återkopplingar, jag kommer definitivt titta in hos dig med jämna mellanrum. Inspirerande och välformulerat - alltid trevligt att läsa.

    Lycka till

    SvaraRadera