Våffeljärn. Foto: ©nini.tjader.2015 |
Så jag gjorde våfflor igår.
Kletigt.
Smetigt.
Rinner alltid över.
Och rinner det inte över så fastnar de så man knappt får loss dem från våffeljärnet.
Våfflor. Foto: ©nini.tjader.2015 |
Våfflor. Foto: ©nini.tjader.2015 |
På paketet står de att de ska ätas nygräddade…
Om man ska få nygräddade våfflor (eller plättar eller pannkakor också för den delen) krävs det att man har en köksslav som stå där och gräddar medan man äter de nygräddade…
Jag har ingen köksslav så jag får mina ganska kalla. Med vispgrädde och jordgubbssylt förstås.
Lägg till bildtext |
Våffeljärnet är nu i påsen som ska till tippen. Känns inte riktigt hälsosamt att använda det mer… En bunt färdiga våfflor ligger i kylskåpet. Tror jag kastar dem också.
Min karriär som våffel-tillverkare är över.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar