2015-06-30

Hemlös och uteliggare

katt
Foto: ©nini.tjader.2015
Den här jättefina, söta, vänliga honkatten är hemlös. Hon bor utomhus, men får mat hos en av grannarna längst bort i området. Hon kan inte bo inomhus hos dem eftersom det inte funkar ihop med deras hund och deras andra katt. Hemlös och uteliggare, men med hemvist i närheten av deras radhus.

katt
Foto: ©nini.tjader.2015
Grannen som ger henne mat tror att någon som flyttat från området lämnat kvar henne. Hon är helt klart sällskapssjuk och gillar att bli klappad.

katt
Foto: ©nini.tjader.2015
Hur kan man bara lämna kvar sin katt på det viset?

katt
På staketet som grannen håller på och bygger. Foto: ©nini.tjader.2015
Hon har en tatuerad märkning och grannen har via den försökt hitta ägaren. Tyvärr är en av de tatuerade siffrorna så oläslig att det inte gått.

katt
Foto: ©nini.tjader.2015
Vi efterlyste eventuell ägare via föreningens hemsida redan den 1 oktober 2013. Då trodde vi att hon inte var tatuerad. Men det är hon.

katt
Foto: ©nini.tjader.2015
Hon är väldigt kärvänlig, silkesmjuk att klappa, men på sin vakt. Hemlös och uteboende, men får mat. Grannen har gett henne ett namn, men jag minns inte vad det var. Riktigt söt kattfröken med ett lite eget utseende. Hur kan man bara lämna en katt så här?

katt
Foto: ©nini.tjader.2015

1 kommentar:

  1. Ja, man kan verkligen fråga sig hur man kan lämna en katt. Den är verklig fin och verkar vara mycket snäll. Men ser lite ledsen ut. Bra att den får mat!

    SvaraRadera