tag:blogger.com,1999:blog-3119087660875230520.post147755717967267977..comments2024-03-28T09:18:17.751+01:00Comments on ninisworld: Marmelad av mirabeller – favorit i reprisNinihttp://www.blogger.com/profile/17762706036520174452noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3119087660875230520.post-39611196578362351632023-10-16T23:47:43.035+02:002023-10-16T23:47:43.035+02:00Tack för receptet. Jag gjorde från detta recept i ...Tack för receptet. Jag gjorde från detta recept i fjol också. Underbart god och uppskattad marmelad. I år har jag gjort marmelad av mirabeller som jag frös in i september. Jag har gjort 3 satser och har två kvar i frysen. Det går precis lika bra som med färska mirabeller. Jag väntar dock med sockret tills mirabellerna har tinat lite i grytan.Evanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3119087660875230520.post-69516657558085390422023-08-17T20:23:31.132+02:002023-08-17T20:23:31.132+02:00Tack för receptet. Den här marmeladen är något av ...Tack för receptet. Den här marmeladen är något av det godaste jag ätit.<br />Madielenenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3119087660875230520.post-76546978658973158062022-12-10T22:12:09.771+01:002022-12-10T22:12:09.771+01:00Jag gjorde en liknande marmelad lite på känn och e...Jag gjorde en liknande marmelad lite på känn och ersatte ungefär hälften av vattnet med strårom, som jag även sköljde ur burkarna med för att döda eventuella mögelsporer. Mycket gott!Pernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3119087660875230520.post-64678802511621515292022-09-03T16:16:52.283+02:002022-09-03T16:16:52.283+02:00Jag har i år gjort "trippelsats" på 1 1/...Jag har i år gjort "trippelsats" på 1 1/2 kg röda. Räknar alltid frukterna för att vara säker på att ha fått bort alla kärnor. Nu har vi slängt av oanvänd frukt, som börjat dra till sig bananflugor (fruktflugor, ska man visst säga numera...). Vill helst inte kassera frukt - men kanske får vi något nytt träd på tomten (vi, eller snarare barnbarnen).<br />Jättefint recept. Men jag brukar faktiskt utesluta vaniljen.<br />Eva på potatisåkernAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3119087660875230520.post-88227404359084966152021-09-03T12:09:31.317+02:002021-09-03T12:09:31.317+02:00Tack för receptet. Jag tänkte blanda röda och gula...Tack för receptet. Jag tänkte blanda röda och gula. Fantastisk skörd i år. Kommer som biodlare att använda honung Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16097665884901662814noreply@blogger.com